logotyp_mobilversion

- Bjarne Larsen ville ha lite mer kraft i sin husbil.


Test av DT Piston, mekanisk trimsats till Fiat 2,8 i.d.TD 122hk

Kort information om optimeringen och testet

Idag fick vi ytterligare ett samtal från en DT Piston-kund som ville berätta om sina erfarenheter. 
Kund: Bjarne Larsen ringde in efter att han monterat och provkört sin nya motor med DT Piston installerad.
Bil: Fiat 2,8 i.d.TD 122hk. Produkt: DT Piston. Ingen annan modifiering gjord.

Kommentarer från kunden

"Jag har letat tidigare efter lösningar för att optimera motorn men har fått som svar att det INTE går då motorn inte är elektroniskt styrd, innan jag sprang på er och er DT piston. Jag är jättenöjd med min nya husbil och motor. Den är betydligt starkare och det känns att vridmomentet ökat betydligt.

Redan vid första starten hörde jag att det var lite annorlunda tomgångsvarv. Tidigare var det som att köra lastbil, nu är det som att köra personbil, jag kan tex enkelt växla från 2:an till 4:an och slippa mellanväxeln, sedan utan problem kuska runt på 4:an i 30km/h och sedan accelerera utan problem - allt tack vare det nya vridmomentet. 

Jag är övertygad att denna installation både sparar på pump och spridare då man inte belastar motorn lika mycket. Stort tack för en bra produkt." - Bjarne Larsen
 
Bjarne funderar på att komplettera detta med ett sportluftfilter från K&N för ytterligare lite bättre gasrespons, förbrukning och effekt.


Våra kunder har gett oss 94 av 100 på Reco.se & högsta kreditbetyg
 

Hitta till oss!

Välkommen till närmsta Optimeringsplats! Vi finns på ett gäng olika orter och vi blir flera. Klicka på kartan nedan och kolla var du kan hitta din närmsta partner. Kom ihåg att alla partners är specialutbildade av AutoStable och erbjuder samma kvalité och affärsvillkor som AutoStable Centralt. De flesta styrenheter går att skicka för optimering på distans. 


Välkommen till att kontakta oss här!


Ring oss på
08 400 298 30


Maila oss på
hej @ autostable.se