logotyp_mobilversion


Test av optimering till Mercruiser QSD 4.2 L 320hk 2006

✓ 45% förbättrad planingstid

Kort information om optimeringen och testet


Kunden ville optimera sin Acuador 28C 4.6 ton 2006 med Bravo 3 Drev. Kunden beskrev att den behöver gå upp i planing mycket snabbare och att i motvind är motorn ibland för svag för att få den i plan. Kunden förklarade att redan efter första provturen efter optimeringen så svarade motorn tidigare och bättre. Planingstiden förbättrades med otroligt 45% som du kan se nedan. Nu efter optimeringen planar båten redan vid 19 knop och 3000 RPM och orkar ligga kvar i planing ned till 16 knop. Även från 3000 RPM är det bra respons och nu varvar den upp till 3900 RPM och har ökat toppfarten med några knop. 


Resultat av optimeringen

Planingstid
Före optimering: 35s  

Planingstid
Efter optimering: 19s  Förbättring: 45%
 

Så gick optimeringen till

1. Kunden läste om möjligheterna på internet.  

2. Kunden kontaktade oss och bokade in en optimering 

3. Sedan skickades styrenheten till oss för uppgradering.

4. Installation av en skräddarsydd & uppgraderad programvara. 


Så säger våra kunder!


Stor skillnad mellan omprogrammering och trimboxar

Välkommen till AutoStable, kul att du hittade hit! Vi har en vision om att ta fram varje motors fulla potential, och göra det till de bästa villkoren och med den främsta tekniken. Vi tycker att du helt enkelt ska få ut mer av ditt fordon - tag kontakt idag så berättar vi gärna mer! 

Hos oss får du mer effekt och körglädje i ditt fordon, och ofta även en lägre förbrukning. Vår tjänst är trygg och säker med 60 dagars full returrätt. Vi installerar inga trimboxar eller chiptrim, vi jobbar endast med modern motorprogrammering, med samma metod biltillverkaren använder för att uppnå olika effektnivåer i en grundmotor. Besök en AutoStable Optimeringsplats nära dig, eller prata med oss för optimering på distans. 

Hitta till oss!

Välkommen till närmsta Optimeringsplats! Vi finns på ett gäng olika orter och vi blir flera. Klicka på kartan nedan och kolla var du kan hitta din närmsta partner. Kom ihåg att alla partners är specialutbildade av AutoStable och erbjuder samma kvalité och affärsvillkor som AutoStable Centralt. De flesta styrenheter går att skicka för optimering på distans. 


Välkommen till att kontakta oss här!


Maila oss på
hej @ autostable.se


Ring oss på
08 400 298 30