logotyp_mobilversion


Kundutlåtande - Massey Fergusson 5611 4.4L 107hk 2015

Kort information om optimeringen och testet

Den senaste tiden har vi fått fler och fler förfrågningar om motorprogrammering av lantbruksmaskiner. Precis som i bilar och lastbilar kan vi programmera om motorn i din traktor eller skördetröska för en optimering av motorn. 

Nedan berättar vår kund Magnus från Viby Gård om den optimeringen vi gjorde på deras traktor.

 

Hur känns effekten i motorn nu efter omprogrammeringen?

"Vi är mycket nöjda med traktorn. Både jag och mina kollegor som kört den är mycket nöjda, så där har ni gjort ett bra jobb! Den är mycket piggare, vet inte om man kan beskriva det som körglädje i en traktor, men det är det."

Vad innebär det för ert arbete?

"Transportkörningen går betydligt lättare nu, den håller farten bättre och man behöver inte trampa full gas hela tiden som man gjorde förr. Det är lättare att sig ur grustagen när vi hämtar lass, den spinner nästan på alla fyra hjulen! "

Hur blev det med bränsleförbrukningen?

"Förbrukningen har vi inte haft så stor koll på, det var inte fokus när vi optimerade, men kan tänka mig att den drar lite mindre när den inte behöver jobba lika hårt."

- Magnus, Viby Gård

Så gick optimeringen till

1. Kunden läste om möjligheterna på internet.  

2. Kunden kontaktade oss och bokade in en optimering 

3. Sedan skickades styrenheten till oss för uppgradering.

4. Installation av en skräddarsydd & uppgraderad programvara. 


Stor skillnad mellan omprogrammering och trimboxar

Välkommen till AutoStable, kul att du hittade hit! Vi har en vision om att ta fram varje motors fulla potential, och göra det till de bästa villkoren och med den främsta tekniken. Vi tycker att du helt enkelt ska få ut mer av ditt fordon - tag kontakt idag så berättar vi gärna mer! 

Hos oss får du mer effekt och körglädje i ditt fordon, och ofta även en lägre förbrukning. Vår tjänst är trygg och säker med 60 dagars full returrätt och 24 månaders motorgaranti inkluderad*. Vi installerar inga trimboxar eller chiptrim, vi jobbar endast med modern motorprogrammering, med samma metod biltillverkaren använder för att uppnå olika effektnivåer i en grundmotor. Besök en AutoStable Optimeringsplats nära dig, eller prata med oss för optimering på distans. 

 


Våra kunder har gett oss 94 av 100 på Reco.se & högsta kreditbetyg
 

Hitta till oss!

Välkommen till närmsta Optimeringsplats! Vi finns på ett gäng olika orter och vi blir flera. Klicka på kartan nedan och kolla var du kan hitta din närmsta partner. Kom ihåg att alla partners är specialutbildade av AutoStable och erbjuder samma kvalité och affärsvillkor som AutoStable Centralt. De flesta styrenheter går att skicka för optimering på distans. 


Välkommen till att kontakta oss här!


Ring oss på
08 400 298 30


Maila oss på
hej @ autostable.se