logotyp_mobilversion


Visste du att en optimering kan spara dig
tusentals liter per år i onödig förbrukning?

100% Modern omprogrammering  ✓ 0% Trimboxar & Chiptrim  ✓ 60 dagar nöjd-kundgaranti!

”Optimeringen har gett en besparing på 15 liter per hektar. 
Vi har har 800 hektar = 12 000 liter besparing per år.”


- Carl Celsing, ägare av Rossviks Säteri. Läs testet här! 

Vad ger en optimering?

Mer kraft ger dig ett effektivare fordon som orkar göra samma jobb med lägre belastning. Kultiveringen kan exempelvis förbättras och motorn kommer orka kunna göra uppgifter som tidigare varit för tunga.

Tack vare en motoroptimering kan du vid nästa investering i en lantbruks-maskin planera ditt köp mer lönsamt genom att köpa en lägre effektnivå och sedan optimera denna upp till nästa effektnivå. På så sätt kan du spara mycket pengar.

 Detta leder sedan till en påtaglig bränslebesparing och förbättrad ekonomi i ditt lantbruk. Många av våra kunder sparar 10%-15%. Hur många liter per år skulle det betyda för dig?

Visste du att det går att uppgradera din lantbruksmaskin?

Din motor styrs av en dator som oftast kallas ECU eller styrenhet. Genom att uppgradera inställningen i styrenheten kan du få ut mer av din Traktor, Skördetröska eller entreprenadmaskin. Upp till hela 30% mer effekt och vridmoment. Dessutom kan du spara upp till 20% i bränsle. Vad skulle det betyda för din verksamhet? 

En motoroptimering innebär en digital finjustering av programvaran i motorstyrenheten. En sådan åtgärd ger alltid en bättre gång, effekt och förbrukning hos en motor, oavsett om den sitter i en bil, husbil, lastbil, traktor eller båt. Uppgraderingen består i att vi ger motorn mer effekt och vridmoment.

AutoStable har jobbat med motoroptimering sedan 2007. Våra kunder finns i hela landet, tack vare möjligheten för dig som kund att skicka styrenheter till oss för omprogrammering eller besöka din närmsta AutoStable Optimeringscenter som du kan hitta längst ned. 

Hos oss får du del av rätt kunskap, utrustning och de rätta samarbetspartnerna för att göra en mycket fin optimering av din motor. Våra kunder hittar oss oftast på rekommendation från en bekant, och det är vi mycket stolta över. Vi tror att det beror på att vi alltid ser till att våra kunder blir riktigt nöjda med resulatet, att vi har marknadens mest generösa affärsvillkor och slutligen att det märks att vi tycker det här är kul! 


 


Tester och kundutlåtanden!

Vi får betydligt mer arbete gjort per timma och tid är pengar så vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera att motoroptimera maskinparken”

”Jag märkte direkt vid första testet att den svarade snabbare och hade mer ork i maskinen. Ju mer jag kört desto mer imponerad har jag blivit..."

"Vi är mycket nöjda med traktorn. Både jag och mina kollegor som kört den är mycket nöjda, så där har ..."

Så går det till!

1. Läs om optimering på hemsidan. Se pris och info

2. Kontakta oss och boka optimering 

3. Skicka styrenheten till oss eller besök en optimeringsplats

4. Installation av en skräddarsydd & uppgraderad programvara. 


Lista med motorer och priser. Finns inte din? Kontakta oss!

Vi kan omprogrammera de allra flesta elektroniskt styrda motorer på marknaden. Vi behandlar varje förfrågan som kommer in och ber dig ta kontakt på telefon eller mail på uppgifterna längst ned på denna sida.Priser och information

exkl.moms, inkl. allt jobb

Skördetröska
Från 15.900:-
 

Traktor
Liten / äldre 12.900:-
Stor / nyare 15.900:-

Har du många fordon som du vill bränsleoptimera?
Kontakta oss för
paketpriser
 


100% modern omprogrammering, 0% manipulerande trimboxar

En trimbox som installeras i en dieselmotor syftar till att lura signalen mellan bränsletryckgivaren och dess styrenhet, dvs bilens hjärna. Boxen är i grund och botten ett motstånd som går att justera på ett mer eller mindre sofistikerat sätt, för att få styrenheten att öka bränsletrycket i commonrail-motorn (en normal modern dieselmotor). Att som enda källa till effektökning öka bränsletrycket är enligt professionella tuningfirmor en ganska primitiv metod. Moderna motorer med avancerade styrenheter blir dessutom svårare och svårare att “lura” på detta sätt. Vanliga problem är därför t.ex. missvisande bränslesiffror, högre belastning osv. Man skall även väga in sin tid i ekvationen: Att montera i och ur trimboxen inför service kan bli ganska tidskrävande och bökigt. 
 


Varför väljer man AutoStable?

Nöjd-kundgaranti i 60 dagar - vår stolthet, din trygghet.

Skräddarsydd omprogrammering för Ekonomi & Effekthöjning.

Betala mot faktura 30 dagars kredit. Fråga oss om delbetalning.


Våra kunder har gett oss 94 av 100 på Reco.se & högsta kreditbetyg
 

Hitta till oss!

Välkommen till närmsta Optimeringsplats! Vi finns på ett gäng olika orter och vi blir flera. Klicka på kartan nedan och kolla var du kan hitta din närmsta partner. Kom ihåg att alla partners är specialutbildade av AutoStable och erbjuder samma kvalité och affärsvillkor som AutoStable Centralt. 

Välkommen till att kontakta oss här!

Maila oss på
hej @ autostable.se

Ring oss på
08 400 298 30