logotyp_mobilversion
Är du intresserad av att kunna erbjuda
motoroptimering till dina kunder?  

100% Modern omprogrammering  ✓ 0% Trimboxar & Chiptrim  ✓ Mycket uppskattad tjänst


Vi söker fler duktiga partners!

Vill du bli vår auktoriserade representant på din ort för AutoStable Motoroptimering? Eller vill du rekommendera ett företag som vi borde kontakta? Då har du hamnat rätt! Vi söker just nu duktiga representanter i flera delar av landet. 

Tipsa om en firma eller berätta mer om Din egen så tar vi kontakt.
Här följer en mycket kort introduktion till AutoStable.

Fördelarna med att vara AutoStable-station

Jobba med ett premium-alternativ så varje uppdrag är lönsamt. Bästa affärsvillkoren och fina marginaler för din firma gör motoroptimering smidigt och roligt att jobba med. 

Tjänsten ”alltid” redo, du behöver inte ta hem produkter eller hålla lager. Inga trimboxar - 100% omprogrammering. Centralbokningen jobbar för dig, vi slussar ut bokningarna till våra lokala Optimeringsplatser mycket effektivt varje dag

Kombinera tillgängligheten med ditt företag som lokal representant, med expertisen och varumärket i ryggen från oss. Fri teknisk support, fri säljsupport, och hjälp med marknadsföringsunderlag. Satsa friskt, vi är med dig hela vägen. 

AutoStable är en trygg partner att samarbeta med: AAA-rating, dokumenterad kundnöjdhet (Reco.se) och genuina motorskadegarantier. 

Anpassa inriktningen för din AutoStable-station med vad du har för typ av kunder: äger de mest lastbilar, båtar, jordbruksmaskiner eller sportbilar? Vi har verktygen och mjukvarorna - du har kunden!

Branschen största registreringsnummer-styrda fordonsdatabas gör optimeringsinfo snabbt tillgänglig på mobilen, datorn och surfplattan: offerten är något klick bort bara - dygnet runt! 

Läs vår fullständiga AutoStable-presentation

Har vi fångat ditt intresse? Kul! Då skulle vi rekommendera att Du efterfrågar och läser vår presentation.
Skicka in en förfrågan nedan så skickar vi presentationen till Dig. Varmt välkommen! 

 Som ny AutoStable Optimeringsplats erbjuder vi dig:

- Startpaket med programmeringsutrustning till rimliga pengar - även möjlighet att finansiera. 
- Marknadsföringsmaterial, del av vår webbplattform etc.
- Specialutbildning på plats hos ditt företag eller hos oss i Eskilstuna.

 


Vad förväntas av en firma som vill bli AutoStable Optimeringsplats?

- Om Ni är 1, 2 eller 18 personer på firman är mindre avgörande. 
- Vi tror att de som jobbar på din firma har en genuin passion för bilar, men tycker det är minst lika kul med försäljning och kundkontakt. 
- En av Er behöver vara fingerfärdig, nyfiken, lättlärd och datorvan. Den andre brinner för försäljning och kundkontakt. Ryms båda i samma person - grattis! 
- Ni gillar ordning och reda, och det syns i Er lokal, Er ekonomi, och Era kunduppdrag. 

Låter det här intressant? Efterfråga en full partner-presentation: Kontakta oss redan idag!


Så här säger våra kunder


Skillnaden mellan att erbjuda trimboxar och riktig omprogrammering

En trimbox som installeras i en dieselmotor syftar till att lura signalen mellan bränsletryckgivaren och dess styrenhet, dvs bilens hjärna. Boxen är i grund och botten ett motstånd som går att justera på ett mer eller mindre sofistikerat sätt, för att få styrenheten att öka bränsletrycket i commonrail-motorn (en normal modern dieselmotor). Att som enda källa till effektökning öka bränsletrycket är enligt professionella tuningfirmor en ganska primitiv metod. Moderna motorer med avancerade styrenheter blir dessutom svårare och svårare att “lura” på detta sätt. Vanliga problem är därför t.ex. missvisande bränslesiffror, högre belastning osv. Man skall även väga in sin tid i ekvationen: Att montera i och ur trimboxen inför service kan bli ganska tidskrävande och bökigt. 
 

Här har vi optimeringsplatser!

På kartan nedan finner du vart vi redan har optimeringsplatser. Större städer kan ha flera optimeringsplatser om efterfrågan tillåter. 

Välkommen till att kontakta oss här!

Maila oss på
info @ autostable.se

Ring oss på
08 400 298 30