logotyp_mobilversion

Subaru Outback 2,0D Manuell - 2010

Kommentar från AutoStable: Jonas är ännu en nöjd Subaru-köpare - så när som på motorn, som han inte tycker känns "premium". Vi förstår vad han menar, så efter en uppgradering med hjälp av DieselTech DT HighEnd externa styrenhet kunde vi specialanpassa Jonas motor till vad han själv har för önskemål och krav. Bilen blev helt klart mer premium!

 

Klicka på rubriken för att läsa vad Jonas säger.

Vad ville du förbättra med din bil innan optimering?    
Få bort den "kantiga" och ryckiga känslan i motorn i kombination med den manuella lådan. Snabbare respons i motorn. Original svarar motorn först vid 2000rpm. En bonus om det gick att få bilen att bli mer anpassad till att dra släp.

Varför valde du AutoStable?
En intressant produkt och stort kunnande och engagemang hos personalen. Inte "bara" en chiptrimning.

Hur är bilen idag och vad för resultat har du uppnått?
Som ny kund till Subaru var jag i stort sett nöjd - men motorkaraktären original passade inte bilen. Outbacken har nu plötsligt förvandlats till en Premium bil med helt annan dragkraft och dessutom rolig att köra aktivt. Omkörningar är numera något att se fram emot. Jag fick även en mer anpassad bil till att dra släp. Kan ligga på högre växel än tidigare - framför allt i lättare uppförslut.

Övrigt: Subaru Nordic bör definitivt överväga att titta närmare på denna motoroptimering som ett tillval. Detta för att kunna erbjuda sina kunder en bättre produkt. 150hk/350Nm är idag inte tillräcklig kraft med tanke på vilken målgrupp Outbacken vänder sig till.

 

AutoStable kommentar: Tusen tack Jonas! Välkommen tillbaka.

 

Produkten Jonas köpte heter DT HighEnd och går att läsa mer om här.

En effektoptimering ger ca 175hk och 420Nm, men skräddarsys efter önskemål.

Etiketter: subaru