logotyp_mobilversion

Subaru Impreza 2.0D 150hk - 2009

Vår kära kund Gustaf berättar om sin optimerade Subaru Impreza, boxerdiesel 2.0D 150hk;


Vad ville du förbättra med din bil innan optimering?
-Boxerdieseln går trots sina 150 hk orginal helt ok. Dock så vill man ju ändå ha det där lilla extra när man trampar plattan i mattan.


Varför valde du Autostable och produkten DieselTech DT HighEnd?
-Jag har spanat länge på olika trim till bilen men inte riktigt fastnat för något. Och efter mycket surfande på diverse trimsidor ju mer sugen blev man. Det var dock alltid något som inte var bra med just deras lösningar.

Till slut hittade jag Autostable och DieselTech! Och tack å lov så fanns det är väl beprövat optimeringsprogram till just min bil! Detta var absolut något
att undesöka.

Jag tog kontakt med grabbarna på Autostable och möttes genast av stort engagemang och intresse för min bil. Jag fick snabba och kunniga svar och kände genast att detta var något för mig.


Hur är bilen idag och vad för resultat har du uppnått?
-Jag valde DT High End-boxen då det var den som nyligen var väl utprövad på en likadan bil som min. Att ha 2 olika program att välja mellan är perfekt. "Ekonimi-programmet" är perfekt när jag pendlar till och från jobbet.

Bilen känns mycket piggare men ändå lugn att köra, inga problem att göra säkra omkörningar och man blir glad så fort man lägger foten på gasen. "Sport-programmet" ger en ännu vassare körning. Det drar från 1100 rpm ända upp till över 4000! Och vid varje ny växel skjuter det på igen, det känns inte som att det ska ta slut. Bilens körkaraktär är helt ny och underbar.

 

Övriga kommentarer:
-Jag vill tacka alla på Autostable för ett mkt professionellt och framför allt trevligt och förtroendeingivande bemötande. Även efter optimeringen har jag varit i kontakt med dem och fått mycket bra tips och råd.

Etiketter: subaru